Autodemontage specialist

Welkom op de online specialist op het gebied van moderne autodemontage. In enkele ogenblikken bieden wij u de mogelijkheid om uw defecte sloopauto of schadeauto bij ons telefonisch of online aan te melden. Snel, veilig en betrouwbaar. Geld voor je sloopauto is ingericht om op een efficiƫnte manier uw demontage auto tegen een royale vergoeding in te kopen en deze kosteloos bij u thuis op te komen halen.

Uw defecte auto verkopen voor hoogste prijs

Is uw wagen rijp voor autodemontage? Of u nu een sloopauto of schadeauto in Amsterdam of Utrecht heeft staan, u kunt uw defecte auto of bedrijfswagen aan ons verkopen, waarna deze in een proces van demontage en recycling terecht komt. Kijken of er nog bruikbare auto onderdelen op de auto zitten is de eerste stap na de inkoop. Dat kunnen kleine dingen zijn als een slot van de achterklep, pas vervangen ruiterwissers of de versnellingspook. Waarom weggooien wat nog goed bruikbaar is? U zult het merken, het is prettig zaken doen met Geld voor je Sloopauto. Door onze jarenlange ervaring en marktleiderschap in de branche kunnen wij snel en professioneel uw auto inkopen, ophalen, vrijwaren en vervolgens milieuvriendelijk verwerken op onze autosloperij. We brengen op ieder merk of type sloopauto een uitstekend bod uit. Wij zijn u graag 24/7 van dienst voor het inkopen van uw auto en betalen het overeengekomen bedrag direct contant uit. Geld voor je sloopauto is een van de meest moderne autodemontage bedrijven van Nederland. Alle bruikbare technische en /of carrosserieonderdelen worden later weer verkocht als gebruikte auto-onderdelen. Wat uiteindelijk over blijft zijn auto onderdelen voor de autodemontage.

Gecertificeerde Autodemontage

Het verwerkingsbedrijf waarmee geld voor je sloopauto samenwerkt, is op diverse vlakken gecertificeerd. De autosloop is lid van ARN en Stiba en is ISO 9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat wanneer u een defecte auto voor de verkoop wilt aanbieden, u bij ons verzekerd bent van vakkundige mensen die precies weten hoe ze uw sloopauto of schadeauto moeten behandelen

Autodemontage en auto onderdelen?

Door de grote aanvoer van sloopauto’s en jonge schadeauto’s heeft de autodemontage activiteit van gled voor je sloopauto momenteel de beschikking over duizenden geteste kwaliteit auto onderdelen. Deze onderdelen zijn beschikbaar op ons autodemontage bedrijf voor alle merken en typen auto’s. Door de hoge kwaliteitscontrole door onze technische specialisten kunnen wij een goede garantie regeling hanteren. Deze autosloop onderdelen kunnen wij tevens voor aantrekkelijke prijs aanbieden en door onze landelijke verzend service van ons autodemontage bedrijf snel bij u thuis laten bezorgen.