Sloopauto inkoop tegen hoge vergoedingen

Geld voor je sloopauto is het adres om uw SLOOPAUTO aan te verkopen. U ontvangt hoge vergoedingen en geniet van de service en landelijke dekking. Wij halen uw auto kosteloos op in geheel Nederland. Indien u over een schadeauto of een sloopauto beschikt dan kunnen wij deze razendsnel inkopen en bij u thuis verwijderen. Ons wagenpark is zo ingericht dat wij echt elke auto op iedere locatie vakkundig kunnen ophalen.

Uitstekende service bij online aanmelden sloopauto

Door de verregaande automatisering bij Geld Voor Je Sloopauto hebben wij een voorsprong op de concurrentie. In enkele ogenblikken na het aanbieden van uw SLOOPAUTO of schadeauto online kunnen wij u reeds een scherpe aanbieding doen toekomen. Na akkoord kan onze planner kosteloos uw auto inplannen. Een half uur voor het ophalen van uw auto ontvangt u tijdig conform afspraak een belletje van een van onze chauffeurs. Uw auto wordt eveneens gratis afgemeld bij het RDW en u ontvangt direct een vrijwaring bewijs. Tevens rekenen onze chauffeurs het afgesproken bedrag direct contant af.

Betrouwbaar en snel uw sloopauto laten inkopen

Geld voor je sloopauto is het juiste adres voor de inkoop van uw SLOOPAUTO of schadeauto in geheel Nederland. Het bedrijf beschikt over alle nodige certificeringen en vergunningen. Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Indien u vragen heeft over onze organisatie aarzel dan niet bovenstaand telefoon nummer te bellen voor meer informatie.

Uw schadeauto duurzaam verwerkt door autodemontage bedrijf

De verwerkingslocatie van Geld voor je SLOOPAUTO is volledig uitgerust als modern en erkent autodemontage centrum conform de laatste milieunormen. Op deze wijzen zorgen wij ervoor dat de auto kosteloos voor de particulier milieuvriendelijke gedemonteerd wordt. Vloeistoffen worden afgetapt, materialen worden gescheiden, onderdelen worden gedemonteerd en weer aan de markt aangeboden.