Verkoop uw sloopauto uit Den Bosch

Als u een schadeauto of wrak heeft die rijp is voor de sloop is dat natuurlijk nooit leuk, dan wilt u daar natuurlijk nog wel een eerlijk bedrag voor terug krijgen. Daarom krijgt u geld voor uw auto Regio ‘s-Hertogenbosch dat altijd een concurrerend hoog bedrag voor uw sloopauto is.

Wij doen – buiten de sloopauto inkoop – zelf de demontage van de auto en ouwe brikkies, en kunnen daarom concurrerende prijzen bieden. Daarnaast kent Geld voor je Sloopauto omgeving Den Bosch nog veel meer voordelen.

De voordelen

  • Direct een vrijwaringsbewijs in handen
  • Snelle planning, nadat u contact heeft opgenomen plannen wij zo snel mogelijk, en uiteraard wanneer het u uit komt, een afspraak met u in om uw sloop auto op te komen halen
  • We komen niet alleen sloopauto’s ophalen uit Den Bosch zelf, ook in de regio Den Bosch komen we langs. Dit zijn onder andere de volgende plaatsen:
    Vught, Maaskantje, Kerkdriel, Middelrode, Nieuwkuijk,Sint-Michielsgestel, Drunen, Oss, Zaltbommel, Rosmalen, Spijk en Wijk en Aalburg
  • De demontage van uw auto gebeurt duurzaam, zo weet u zeker dat uw auto geen onnodige schade aanricht aan het milieu.
  • Geld voor je Sloopauto.nl haalt verschillende type wagens bij u op, personenauto’s, maar ook busjes en de kleinere bedrijfswagens. Ook is het geen probleem als u een schadeauto heeft.
  • Onze autosloop is een RDW erkende autosloperij en aangesloten bij diverse branche organisaties als de ARN en STIBA. Zo weet u dat u met een betrouwbare autosloop in zee gaat.

Kortom, als u uw sloopauto wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres!