Wij kopen sloopauto’s in Eindhoven e.o.

Wij kopen sloopauto’s op in de omgeving Eindhoven, of uw auto nu nog rijdt of niet. Wij halen hem op en u verdient daar nog wat geld aan. Investeringen is hij waarschijnlijk niet meer waard; als het ene gemaakt is, gaat het volgende weer kapot. Dan is het tijd om uw auto te verkopen en er geld voor te krijgen in plaats van eraan uit geven!  Hiervoor kunt u terecht bij Geld voor je Sloperij Eindhoven. Wij bieden u een mooi bedrag voor uw auto. Wij doen namelijk niet alleen de sloopauto inkoop, maar ook zelf de demontage, we zijn dus geen bemiddelende partij.

Buiten een concurrerend hoge opkoopprijs bieden wij u de volgende voordelen:

  • Uitstekende (gratis!) ophaalservice, in overleg plannen we een afspraak met u in om uw sloopauto op te halen
  • Direct het vrijwaringsbewijs
  • Vanaf het moment van ophalen, hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen
  • Auto slopen doen wij altijd op een milieuvriendelijke manier.

Zowel sloopauto’s als schadeauto’s kunt u verkopen in de regio Eindhoven. Dit is onder andere in plaatsen als Oirschot, Best, Helmond, Valkenswaard, Geldrop, Veldhoven, Mierlo, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Veghel, Heeze en Weert. Staat uw plaats er niet bij? De kans is groot dat we ook bij u sloopauto’s ophalen. Neemt u contact op via telefoonnummer 088-0566655 of het contactformulier om er achter te komen of wij ook in uw plaats sloopauto’s ophalen.

Ook kunt u bij Geld voor je Sloopauto.nl terecht om uw oude, versleten busjes en kleinere bedrijfswagens te verkopen. De sloperij van Geld voor je Sloopauto.nl is aangesloten bij diverse brancheorganisaties als ARN, STIBA en de RDW.