Sloopauto Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een sloperij in de haag, dan bent u bij sloopauto Den Haag aan het juiste adres. Deze sloperij verkoopt auto onderdelen, koopt en verkoopt occasions en verkoopt schadeauto’s. Daarnaast kunt u hier ook uw sloopauto aanbieden. Door het invullen van een taxatieaanvraag op de website van de sloperij, kunt u een goed beeld krijgen van de waarde van uw auto. Op de taxatieaanvraag moet u gegevens invullen zoals merk, model, kenteken, kilometerstand en schades/mankementen. Het is ook belangrijk dat u uw persoonlijke gegevens invult, zodat de sloperij met u contact op kan nemen. Wanneer de inkoper uw aanvraag binnen krijgt, zal hij deze binnen 24 behandelen. U krijgt van de inkoper dan binnen een korte termijn per mail of telefonisch bericht. De auto kan dan binnen 1 of 2 dagen al bij u thuis opgehaald worden. Dit is geheel gratis.

Auto afmelden bij sloopauto Den Haag

Het is bij sloopauto Den Haag mogelijk om uw auto af te laten melden voor de sloop. Door het afmelden van uw auto heeft geen verplichtingen meer over die auto. Dit betekent dat u geen apk plicht meer heeft, geen wegenbelasting en verzekering hoeft te betalen. Kort gezegd bent u dan geen economisch eigenaar meer van dat voertuig. Wanneer uw auto is afgemeld bij sloopauto Den Haag, krijgt u een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs heeft u nodig om de verzekering van de auto op te zeggen. Zonder het vrijwaringsbewijs kunt u de verzekering van uw auto niet stopzetten. Een RDW vrijwaringsbewijs kunt ook alleen krijgen bij RDW aangesloten bedrijven. U kunt via de website van het RDW zoeken naar RDW bedrijven bij u in de buurt. Naast het afmelden van sloopauto’s, zijn RDW bedrijven ook bevoegd om uw auto te vervoeren, apk keuren en auto’s op naam zetten.
sloopauto inleveren in Den Haag

Het demontageterrein

Zoals eerder aangegeven houdt sloopauto Den Haag zich niet alleen bezig met ophalen van sloopauto’s. Ze hebben namelijk ook een geasfalteerde terrein waar ongeveer 1250 auto’s staan gestald. Van deze auto’s kunnen klanten zelf het gewenste onderdeel demonteren. Ieder soort onderdeel heeft een vaste prijs, ongeacht het merk en model. U kunt hier met eigen gereedschap demonteren. Het is ook mogelijk om dat ter plaatse tegen een kleine vergoeding te huren, mocht u het zelf niet hebben. Op de website van de sloperij kunt u alle voertuigen vinden die op dat terrein staan gestald. Er staat ook bij genoteerd wat er al van de auto is gedemonteerd. Alle auto’s zijn gestald op blokken, zo kunnen klanten makkelijker het gewenste onderdeel van de auto demonteren.

Het wagenpark

Sloopauto Den Haag is in het bezit van een groot aantal voertuigen waar mee ze uw auto overal op kunnen halen. De voertuigen bestaan uit een aantal busjes met opleggers en een aantal grote vrachtwagens. Onder de vrachtwagens zijn er ook nog verschillende types, zo zijn er vrachtwagens met kraan, vrachtwagens zonder kraan met oplegger en een kraan met een dubbeldekker. Met deze voertuigen kunnen ze per rit tot wel 10 auto’s te gelijk ophalen.