Sloopauto Amsterdam

Is uw auto te oud? Heeft uw auto te veel schade? Moet er te veel gerepareerd worden? of komt de auto niet meer door de apk? Dan bent u waarschijnlijk in bezit van een sloopauto. U bent waarschijnlijk dan opzoek naar een bedrijf waar u de auto aan kan verkopen. Dat kan bij sloopauto Amsterdam. Hun zijn gespecialiseerd in het vervoeren en afvoeren van uw auto. U kunt via de website een aanvraagformulier invullen om erachter te komen wat uw auto nog waard is. Dit kunt u doen doormiddel van het invullen van de gegevens van uw auto zoals kenteken, merk/model, bouwjaar en mankementen/schades. Hiernaast is het ook belangrijk dat u uw persoonlijke gegevens invult, zodat de inkoopspecialist met u contact op kan nemen voor de waarde van uw auto. Het is uiteraard logisch dat wanneer uw auto minder schade heeft dat de auto meer opbrengt dan wanneer de auto meer schade heeft.

Tweedehands auto’s

Naast het vervoeren en afvoeren van sloopauto’s, kan je bij sloopauto Amsterdam ook terecht voor tweedehands auto’s. Een ander woord voor tweedehands auto is occasion. Al deze auto’s zijn te bezichtigen op de website van sloopauto Amsterdam. Uiteraard kunt u de auto’s ook bekijken op het occasion plein. Op internet kunt u naast de foto’s van de auto’s ook de beschrijvingen bevinden, hier staan de gegevens zoals bouwjaar, kenteken, kilometerstand en eventuele schades. Het is mogelijk om bij sloopauto Amsterdam altijd een proefrit te maken. U kunt deze afspraak maken met de verkoopmedemedewerker, hij zal u van stap tot stap begeleiden in het proces. Naast de verkoop van occasions, wat grotendeels op de particuliere markt gevestigd is, verkoopt sloopauto Amsterdam ook schadeauto’s. Een schadeauto is over het algemeen een jongere auto met schade/mankementen. Deze schadeauto’s worden over het algemeen verkoopt aan de zakelijke markt/klanten. Een schadeauto word vaak gebruikt voor het opknappen. Hiernaast kan een schadeauto ook dienen als donorauto. Dat wil zeggen dat de auto dan voor de onderdelen word gebruikt voor een andere zelfde auto. Deze auto’s staan ook allemaal op de website geplaatst.

sloopauto Amsterdam

Tweedehands onderdelen

De prijzen worden van alle producten worden steeds duurder, daarom is het voor veel mensen/consumenten tegenwoordig aantrekkelijker om voor tweedehands onderdelen te kiezen. Deze zijn ook te krijgen bij sloopauto Amsterdam. Deze onderdelen worden van de ingekochte auto’s afgehaald. Zodra de auto’s binnen komen bij het hoofdkantoor, worden de auto’s getest op de herbruikbare onderdelen. Dit wordt gedaan door een speciaal opgeleide monteur. Zodra de onderdelen goedgekeurd zijn, worden deze gedemonteerd en op de foto gezet, hierna krijgt ieder onderdeel per soort een eigen vak in het magazijn toegewezen. Deze onderdelen worden verkocht via verschillende websites online zoals eBay, marktplaats, onderdelenlijn etc. Deze levering kost hooguit 2 dagen. Doordat de onderdelen uiterst nauwkeurig en zorgvuldig getest zijn, kunnen ze op deze onderdelen een garantietermijn van 12 maanden geven. Mocht het onderdeel om wat voor reden dan ook niet goed zijn of verkeerd, dan kan de klant het onderdeel kosteloos en gelijk inruilen voor een ander soort zelfde onderdeel.