Sloopauto Den Haag

U kunt vrijblijvend en gratis een taxatieformulier invullen bij sloopauto Den Haag. Door een intern opgeleide inkoopspecialist wordt er gekeken naar de gegevens van uw voertuig. Er word gekeken naar onder andere het merk, model, bouwjaar, mankementen/schades en kilometerstand. Uiteraard hoe meer schade het desbetreffend voertuig heeft, hoe lager de waarde van de auto zal zijn. Hiernaast is het zeer belangrijk dat u uw persoonlijke gegevens doorgeeft, zodat er contact met u opgenomen kan worden. Zodra u het taxatieformulier opgestuurd heeft, word er binnen een korte tijd met u contact opgenomen. Wanneer u akkoord gaat met het bod op uw auto, dan word er een afspraak gemaakt op uw auto op te halen. De auto wordt op een gewenste locatie, tijdstip en dag opgehaald.

Recycling proces

Als de sloopauto’s opgehaald zijn bij de klanten, dan worden deze naar het hoofdkantoor gebracht van sloopauto Den Haag. Deze auto’s worden dan gedropt bij het recycling gedeelte van het hoofdkantoor. Hier worden de auto’s allereerst vloeistofvrij gemaakt. De vloeistoffen worden opgevangen door speciale bakken en opgeslagen in grote tanks. Hierna worden de bruikbare onderdelen getest van de auto en de gedemonteerd. De onderdelen worden opgeslagen in een geautomatiseerd magazijn. Er zijn duidelijke foto’s gemaakt van de onderdelen, daarna worden deze geüpload op de website. De onderdelen worden aangeboden via verschillende webshops in het binnen en buitenland. Uiteindelijk blijft er een autowrak over, deze word dan naar de autopers vervoerd en daar plat gedrukt. Dit wrak wordt later opgehaald door een oud ijzer handelaar, die dan het recycling proces voortzet.

sloopauto verkopen

Moderne manier van slopen bij sloopauto Den haag

In de sloopwereld vinden steeds veel ontwikkelingen plaats. Natuurlijk moet sloopauto Den Haag dan ook mee met de ontwikkelingen. Er komen steeds meer elektrische en hybride auto’s op de weg en over een aantal jaar zullen alleen maar zulk soort voertuigen rond rijden. Deze moeten dus ook gerecycled kunnen worden. De monteurs van sloopauto Den Haag krijgen dan ook aanvullende kennis over elektrische en hybride auto’s doormiddel van een NEN 3140 cursus. Hiernaast moet er ook een speciale locatie/plek zijn waar deze auto’s gedemonteerd kunnen worden. Voor de monteurs liggen er ook een speciaal gereedschap klaar waarmee hun kunnen werken.

Schadeauto’s

Sloopauto Den haag heeft ook nog een wagenpark met schadevoertuigen. Een schadevoertuig kan ene klant kopen om zelf op te knappen om te gebruiken als donorauto. Een donorauto is een zelfde voertuig waarvan u de onderdelen gebruikt voor uw eigen auto. Bij het kopen van een schadevoertuig is het mogelijk om deze gelijk mee te nemen. De auto voldoet nog niet aan de eisen om veilig aan het verkeer deel te nemen. Naast de schadeauto’s verkoopt sloopauto Den Haag ook occasions. Occasions zijn tweedehands auto’s. Deze auto’s mogen in tegenstelling van de schadeauto’s wel gelijk de weg op. Deze occasions voldoen namelijk wel aan de eisen om de weg gelijk op te gaan. U kunt bij het kopen van een occasion een afleverbeurt nemen. De auto wordt dan nog een keer helemaal nagekeken en hersteld mocht het nodig zijn.