Sloopauto Rotterdam

Is uw auto kapot? Bijvoorbeeld technisch of economisch total los? Technisch total los wilt zeggen, dat uw auto niet meer te repareren valt, omdat de schade onherstelbaar is, bijvoorbeeld door een krom chassis. Economisch total los wilt zeggen dat de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van uw auto. Het kan ook zijn dat uw auto simpelweg niet meer door de APK komt. U kunt dan uw auto verkopen aan sloopauto Rotterdam. Sloopauto Rotterdam zal dan voor u zorgen dat uw auto bij u voor de deur kosteloos wordt opgehaald en afgevoerd. Hun zullen uw auto dan milieuvriendelijk recyclen. U kunt uw auto verkopen door het aanvraagformulier via hun website in te vullen met de gegevens van uw auto en uw persoonlijke gegevens. Binnen korte tijd zal er dan een inkoopmedewerker met u contact opnemen, per mail of via de telefoon, om met u de waarde door te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U zit nergens aan vast.

sloopauto Rotterdam

Officieel RDW vrijwaringsbewijs

Bij sloopauto Rotterdam is het dus mogelijk om uw oude/kapotte af te voeren voor demontage. Dit is uitsluitend alleen mogelijk bij RDW erkende bedrijven en dus nergens anders. RDW erkende bedrijven zijn bevoegd om dit te doen. Ze zijn onder andere ook bevoegd om apk te melden, auto’s op naam te zetten en auto’s te vervoeren. U krijgt als klant altijd bij het ophalen het vrijwaringsbewijs van de chauffeur van sloopauto Rotterdam. Dit is voor u als klant heel belangrijk, want dit is het bewijs dat u geen economisch eigenaar meer bent van de auto en dit vrijwaringsbewijs moet u de verzekering mee op zeggen. Dit bewijs zal u dan door moeten mailen of bellen naar de desbetreffende verzekeraar. De chauffeur zorgt dat de wegenbelasting ter plaatse stopt. U bent ook niet meer APK plichtig. Voor het overschrijven heeft de autopapieren nodig, deze papieren bestaan uit het kentekenpasje met tenaamstellingscode. Heeft u de auto al sinds voor 2014 op uw naam staan, dan heeft u de papierendelen nodig, deze bestaan uit deel 1a,1b en deel 2. Op de site van het RDW kunt u zoeken naar een locatiezoeker, met deze locatiezoeker kunt u naar bedrijven in de buurt zoeken die aangesloten zitten bij het RDW en dus RDW erkend zijn.

Demontage terrein

Naast het vervoeren, afvoeren en recyclen van voertuigen heeft sloopauto Rotterdam ook een demontage terrein. Op dit demontage terrein staan een tal van verschillende merk en model auto’s. Klanten kunnen hier zelf onderdelen demonteren van de auto’s. Dit kunnen ze doen doormiddel het gebruik van eigen gereedschap, mochten ze dit niet tot hun beschikking hebben, dan is dit ter plaatste te huur bij sloopauto Rotterdam tegen een kleine vergoeding. De auto’s staan op blokken geplaatst, zodat de klanten makkelijker onderdelen kunnen demonteren. Ieder soort onderdeel heeft dezelfde prijs, ongeacht het onderdeel van een duurder merk of goedkopers merk auto af komt. Naast het demontage terrein beschikt sloopauto Rotterdam ook over een groot geautomatiseerde magazijn waar onderdelen opgeslagen liggen die de monteurs van de jongere auto’s hebben gedemonteerd.