Sloopauto Amsterdam

Wanneer uw auto oud en kapot is, dan is de kans groot dat u van uw auto af wilt. U kunt uw oude auto dan verkopen aan sloopauto Amsterdam. Deze sloperij is gespecialiseerd in het opkopen en ophalen van uw auto. Daarnaast is één van hun hoofddoelen om zo milieuvriendelijk mogelijk te recyclen. Momenteel word bij hun voor bijna 99 procent van de auto gerecycled. Het doel is uiteindelijk om dit naar 100 procent te brengen. Op de website van sloopauto Amsterdam, kunt u navigeren naar de knop auto verkopen. Onder dit tabblad kunt u een taxatieformulier vinden, welke u in kunt vullen voor de verkoop van uw auto. Hierbij is het mogelijk om alle gegevens van uw auto in te vullen zoals kenteken, model bouwjaar en de kilometerstand. Daarnaast kunt u ook een aantal foto’s van de auto toevoegen.

Een taxatieaanvraag doen bij sloopauto Amsterdam

Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld op de pagina met de taxatieaanvraag van sloopauto Amsterdam, is het daarnaast ook belangrijk dat u uw persoonlijke gegevens invult, zodat er met u contact opgenomen kan worden door de desbetreffende inkoper. Als u op de knop aanvraag bevestigen geklikt, krijgt u een pop up melding dat er met u z.s.m. contact opgenomen gaat worden. Dit zal per mail of per telefoon gaan. De inkoper zal binnen 24 uur op uw aanvraag reageren. U kunt dan een week over het bod nadenken. Wanneer het bod voor u akkoord is, dan kan de auto binnen 48 uur bij u opgehaald worden. De auto kan door heel Nederland op de door uw gewenste locatie en tijdstip opgehaald worden.
auto aanbieden aan sloopauto Amsterdam

Ophaaldienst

De auto kan door de chauffeurs van sloopauto Amsterdam door heel Nederland opgehaald worden, door op de door uw gewenste locatie, tijdstip en dag. Naast dat ze door heel Nederland ophalen, kost het ophalen helemaal niks. Dit komt door het efficiënt plannen met een planningssysteem en het bezitten van een groot wagenpark. Het wagenpark bestaat uit een aantal verschillende voertuigen. Onder deze voertuigen vallen de busjes met opleggers en de vrachtwagens. Bij de vrachtwagens is er ook nog een verschil qua grootte. Zo zijn er vrachtwagens met een dubbeldekker platform of met een kraan met bak of met een platte kar. Deze voertuigen kunnen per dag tot 10 auto’s per rit vervoeren. De busjes worden over het algemeen in gezet in de grote steden, dit komt omdat de busjes uiteraard een stuk wendbaarder zijn dan de vrachtwagens.

Tweedehands onderdelen

Naast het kerndoel recyclen van auto’s, heeft sloopauto Amsterdam ook een onderdelen magazijn waar tweedehands onderdelen liggen opgeslagen, van de door hun ingekochte auto’s. De onderdelen zijn voor het demonteren nauwkeurig getest. Hierdoor kunnen ze tot wel 12 maanden garantie geven op de onderdelen. Steeds meer consumenten kiezen ook voor tweedehands onderdelen. Dit komt door de kwaliteit van de onderdelen en ook word de interesse in deze onderdelen vooral gebaseerd op de prijs. Het kan soms wel zijn dat een tweedehands onderdeel tot wel 10 x goedkoper is en de kwaliteit hetzelfde.