Sloopauto Rotterdam

Heeft u een auto in bezit waar te veel mankementen aan zitten? Is de auto onverkoopbaar geworden? Of komt de auto niet meer door de APK keuring? U kunt dan overwegen om uw auto te verkopen aan sloopauto Rotterdam. Dit is misschien de beste optie voor u, want hierbij zijn geen tussenhandelaren aanwezig. Daardoor krijgt u altijd de hoogste prijs voor uw auto en is het qua communicatie ook een stuk duidelijker en sneller. Zo heeft u direct contact met degene waaraan u de auto aan verkoopt. De sloperij kan de auto bij u gratis opgehaald worden of kunt u de auto ook uiteraard zelf brengen naar de sloperij. De sloperij is ook vaak ’s avonds geopend en in het weekend, zodat u bijna altijd terecht kunt.

Het gebruik van een sloopauto bij sloopauto Rotterdam

Als de auto bij u is opgehaald door de gratis ophaaldienst, word er ter plaatse op het hoofdkantoor of de auto nog bruikbaar is voor de onderdelen of dat de auto direct naar de shredder toegaat. Dit wordt door een monteur van sloopauto Rotterdam uitvoerig getest. Wanneer de auto goedgekeurd is en de onderdelen getest, worden de onderdelen zorgvuldig van de auto gedemonteerd. De onderdelen worden hierna op de foto gezet en krijgen een eigen plek toegewezen in het magazijn. De huidige voorraad met onderdelen is altijd up to date op de website van sloopauto Rotterdam. U kunt de onderdelen via de website van de sloperij bestellen of u kunt het zelf ophalen op het hoofdkantoor van de sloperij. Op ieder onderdeel wordt een garantietermijn van 12 maanden op gegeven. Het verzenden van het product kost meestal 1 dag tot maximaal 2 dagen. Dit is afhankelijk van de transporteur.
auto verkopen aan sloopauto Rotterdam

Zelf demontage

Naast dat sloopauto Rotterdam over een groot magazijn beschikt, hebben ze ook een terrein wat vol staat met auto’s. Op dit terrein kunnen klanten zelf met eigen gereedschap onderdelen demonteren van de auto. Mochten ze het gereedschap niet hebben of niet de juiste, dan kan dit ter plaatse gehuurd worden. Ieder onderdeel heeft een vaste prijs, het maakt niet uit of het van een BMW of Fiat komt. Op dit terrein gelden er wel veiligheidsvoorschriften om ongelukken te voorkomen. Zo moeten klanten wel met veilige schoenen daar rondlopen, hun spullen netjes opruimen, niet en drinken en vooral met gezond verstand daar demonteren. Om erge drukte op het terrein voor te zijn, is er wel een maximaal aantal bezoekers toegestaan. Op de website kunt u zien welke auto’s er momenteel staan op het terrein en hoe druk het is.

Hoe werkt het ophalen van mijn sloopauto?

De auto wordt ten eerste altijd alleen samen met u in overleg opgehaald. Dit bespreekt u samen met de planning afdeling van sloopauto Rotterdam. U kunt een dag afspreken met een door u gekozen tijdvak. De chauffeur zal u altijd op de hoogte houden, mocht hij vertraging hebben. Ook kunt u de chauffeur bereiken, mocht u zelf vertraagd zijn. U krijgt ter plaatse van de chauffeur contant geld met het vrijwaringsbewijs